MUYS AFSLUITINGEN, POORTEN EN SPEELTUINEN BV

Wij plaatsen ze allemaal!

Wie zijn we? 

1 juli 1996 gooiden we het roer helemaal om. Van vrachtwagenchauffeur fulltime, zijn we overgeschakeld naar plaatsen van afsluitingen.

Van de eerste dag hebben we met ons tweetjes onze krachten en overdenkingen gebundeld en zijn we er volledig voor gegaan.

Eerst nog in combinatie met vervoer en ik een administratieve job. Maar, al vlug moesten we hier beslissingen nemen.

Positieve reacties van klanten en mond tot mond reclame, zorgden er al vlug voor dat we een fulltime job hadden met het plaatsen van afsluitingen.

In 2005 hebben we ons assortiment uitgebreid met poorten. Sierpoorten, industriële poorten, in alle maten en kleuren. Weer een nieuwe uitdaging die we met hart en ziel aan de man brachten.

Ook dit zorgde natuurlijk voor nog meer werk voor ons samen.

Om ook eens een vrije zondag te hebben, samen met onze 2 kinderen, hebben we in 2009 besloten om beiden fulltime voor de firma te gaan werken.

Opmeten, offertes maken en de administratie, werden de taken die Petra vanaf toen volledig op zich nam. Volledige concentratie op het plaatsen van afsluitingen en poorten vanaf dan voor Werner dus.

Met enkele goede werkkrachten in onderaanneming, proberen we iedereen tijdig te helpen.

Als we komen opmeten, doen we ons uiterste best om de prijsofferte vlotjes te laten volgen. We proberen ook bij zoveel mogelijk potentiële klanten zelf langs te gaan. Omdat we nog altijd persoonlijk contact op prijs stellen.

Soms is het echter eventjes wachten op de werkelijke uitvoerdatum. Maar, de reden van dit is dat Werner alles zelf wil plaatsen in samenwerking met onze werkkrachten.

We zijn nog altijd overtuigd van “wat we zelf doen, …..”

Vandaar soms even een wachttijd.

Ons streefpunt vanaf dag 1    “een tevreden klant”, dat is nog steeds ons streefpunt na 25 jaar.

 

Om iedereen goed te kunnen “bedienen”, hebben we ook de handen in mekaar geslagen met enkele collega aannemers uit onze regio.

 

Hiervan kan u op onze website meer terugvinden!

 

Alvast bedankt voor jullie vertrouwen in ons!

 

Muys Werner       Broothaers Petra  en onze collega’s!

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++