Staalmat afsluiting

Nylofor 2D Super

Extra Productinformatie

2D
PVC

Beveiligingsindex:

Kleuropties:

Nylofor 2D Super

De industriële dubbeldraadafsluiting
Nylofor® 2D Super is complete afrasteringssystemen met dubbele horizontale draden, die zowel extreme stevigheid als veiligheid garanderen.

– Zeer grote stevigheid
– Hoge veiligheidsgraad
– Lange levensduur
– Totaalsysteem
– Snelle installatie

Waarom Muys kiezen?

 • Meer dan 27 jaar ervaring
 • Zelfwerkend patroon
 • Persoonlijk contact vanaf aanvraag tot facturatie
 • Mooie reviews

PANELEN

De panelen hebben een breedte vanaf 2500 mm en zijn beschikbaar in verschillende hoogtes. De panelen zijn uitzonderlijk stevig en veilig door dubbele horizontale draden en hebben aan één zijde verticale prikkels van 30 mm, naar boven of naar onder te plaatsen.

Nylofor 2D Super

 • Standaardmazen zijn 200 x 50 mm
 • 200 x 100 mm mazen beschikbaar voor een hoogte van 2030 mm
 • Draadiameter
  • 2 x 8 mm horizontaal
  • 6 mm verticaal

 

AANBEVOLEN PALEN

Vierkante palen met afdekprofiel 
Het Nylofor systeem (palen 60 x 60 mm): De panelen worden op de voorzijde van de palen bevestigd d.m.v. een afdekprofiel. De afdekprofielen zijn verzinkt en geplastificeerd. Twee panelen worden gelijktijdig geplaatst. Inserts zijn in de palen voorzien. De bevestiging gebeurt met veiligheidsbouten.

Paal Nylofor

square-post

De gelaste vierkante buispalen (60 x 60 mm, 80 x 60 mm) zijn voorzien van inserts voor de bevestiging van de panelen aan de voorkant met klemmen en veiligheidsbouten en hebben een kunststof afsluitdop.

Bekafix

Bekafix

De panelen worden zijdelings bevestigd op de palen en beveiligd met antivandalisme-veiligheidsbevestigingsklemmen. De gelaste palen in H-vorm (70 x 44 mm) worden geleverd met een kunststof afsluitdop.

Bekafix Ultra

Bekafix Ultra

Geschikt voor medium of hoge veiligheidstoepassingen. Zijdelingse bevestiging van de panelen, met specifieke metalen veiligheidsklemmen met slotbouten en afbreekmoeren. Gelaste H-vormige palen (70 x 44 mm) met uitsparingen om de panelen te plaatsen en te bevestigen. De palen worden afgedekt met een kunststof paaldop.

O-lox Super

O-lox Super

Paalsysteem met afdeklat, te combineren met Screeno Wave privacystrips of met afdeklat of bevestigingsplaatjes voor hogere sport omheiningen

Izifix Paal

Izifix Paal

Zijdelingse bevestiging van de Nylofor 2D Super panelen in de Izifix paal, zonder toebehoren. Perfecte bevestiging van het paneel in het paalprofiel. De Izifix palen (75 x 50 mm) zijn afgedekt met een kunststof dop.

UNILOX

Unilox Betafence

Kies voor UniLox, de universele metalen afrasteringspaal die is ontworpen om zich aan te passen aan elke situatie. Zijn universele installatiemethode en compatibiliteit met meerdere panelen zullen u overtuigen.

POORTEN

Het Nylofor 2D Super-systeem kan worden vervolledigd met poorten van het type Nylofor of Robusta: enkele en dubbele draai- of schuifpoorten.

PRIVACY SYSTEEM BESCHIKBAAR

Screeno Wave

Screeno Wave

Nylofor 2D Super panelen kunnen gevuld worden met Screeno Wave voor onmiddellijke privacy.

BEDEKKINGSPROCÉDÉ & KLEUR

Bedekkingsprocédé 

De panelen zijn vervaardigd uit verzinkte draden. Vervolgens wordt een adhesielaag aangebracht voor een perfecte hechting met de polyestereindlaag (min. 100 micron).
De palen zijn in- en uitwendig verzinkt (min. laagdikte 275 g/m2, beide zijden gecombineerd) volgens Euronorm 10346. Daarna wordt een adhesielaag aangebracht en geplastificeerd (min. 60 microns).
Bekafix Ultra palen zijn Magnelis in- en uitwendig verzinkt (min. 310 g/m², beide zijden gecombineerd) en polyester geplastificeerd (min.100 microns)

Kleur

 • Nylofor 2D Super:
  • Groen RAL 6005
  • Antraciet RAL 7016
  • Zwart RAL 9005 (bepaalde types)

Vraag vandaag nog uw offerte aan bij Muys Afsluitingen
en maak uw project compleet met onze hoogwaardige service

Ontdek hoe Muys Afsluitingen u kan helpen bij het realiseren van uw afsluitingsproject.

error: Inhoud is beschermd!