Staalmat afsluiting

Nylofor 3D Essential

Extra Productinformatie

3D, Met Screeno Wave Gevuld 2D
PVC

Beveiligingsindex:

Kleuropties:

Nylofor 3D Essential

Het gelast draadpaneel
Nylofor 3D Essential is een kwalitatief afrasteringssysteem met panelen van 2,5 meter breed, voor een professionele en kostenefficiënte installatie.

– Lange levensduur
– Uitstekende verhouding prijs/kwaliteit
– Volledig systeem

Waarom Muys kiezen?

  • Meer dan 27 jaar ervaring
  • Zelfwerkend patroon
  • Persoonlijk contact vanaf aanvraag tot facturatie
  • Mooie reviews

PANELEN

De panelen hebben een breedte van 2500 mm en zijn beschikbaar in verschillende hoogtes, van 1030 tot 1930 mm. De panelen zijn aan één zijde voorzien van verticale prikkels van 30 mm, naar boven of naar onder te plaatsen. De horizontale versterkingen geven de panelen extra stevigheid mee. Mazen: 200 x 50 mm

  • Mazen van de versterkingen: 100 x 50 mm
  • Horizontale draaddiameter: 5 mm
  • Verticale draaddiameter: 4 mm

AANBEVOLEN PALEN

Bekafix

Bekafix

De panelen worden zijdelings bevestigd op de palen en beveiligd met antivandalisme-veiligheidsbevestigingsklemmen. De gelaste palen in H-vorm (70 x 44 mm) worden geleverd met een kunststof afsluitdop.

Paal Nylofor

square-post

De gelaste vierkante buispalen (60 x 60 mm, 80 x 60 mm) zijn voorzien van inserts voor de bevestiging van de panelen aan de voorkant met klemmen en veiligheidsbouten en hebben een kunststof afsluitdop. Een combinatie van vierkante Nylofor palen met afdekprofiel is eveneens mogelijk. De panelen worden dan op de voorzijde van de palen bevestigd d.m.v. een afdekprofiel. De bevestiging gebeurt met veiligheidsbouten.

Izifix Paal

Izifix Paal

Zijdelingse bevestiging van de Nylofor 3D Essential panelen in de Izifix paal, zonder toebehoren. Perfecte bevestiging van de 3D neus van het paneel in het paalprofiel. De Izifix palen (75 x 50 mm) zijn afgedekt met een kunststof Betafence paaldop.

UNILOX

Unilox Betafence

Kies voor UniLox, de universele metalen afrasteringspaal die is ontworpen om zich aan te passen aan elke situatie. Zijn universele installatiemethode en compatibiliteit met meerdere panelen zullen u overtuigen.

POORTEN

Het Nylofor 3D Essential-systeem is helemaal af en veilig met hoogtechnologische enkele of dubbele draai- of schuifpoorten van het type Robusta.

BEDEKKINGSPROCÉDÉ EN KLEUR

Bedekkingsprocédé

De panelen zijn vervaardigd uit verzinkte draden. Een voorbehandelings- proces garandeert een perfecte hechting van de PVC-laag op het opper- vlak van het product. De palen zijn in- en uitwendig verzinkt (min. laagdikte 275 g/m², beide zijden samen), volgens Euronorm 10326. Daarna wordt een adhesielaag aangebracht en vervolgens worden de palen met polyester gecoat  (min. 60 micron).

Kleur

  • Groen RAL 6005
  • Antraciet RAL 7016

Vraag vandaag nog uw offerte aan bij Muys Afsluitingen
en maak uw project compleet met onze hoogwaardige service

Ontdek hoe Muys Afsluitingen u kan helpen bij het realiseren van uw afsluitingsproject.

error: Inhoud is beschermd!