Staalmat afsluiting

Nylofor F

Extra Productinformatie

PVC

Beveiligingsindex:

Kleuropties:

Nylofor F

Eigentijdse horizontale platte draad panelen
Het Nylofor® F systeem is een totaalsysteem bestaande uit zwaar gelaste afrasteringspanelen met rechthoekige mazen, met horizontale platte draden, welke maximale stevigheid bieden. Diverse bijhorende palen en poorten maken het systeem erg veelzijdig.

– Stevig en veilig
– Zeer lange levensduur
– Totaalsysteem

Waarom Muys kiezen?

  • Meer dan 27 jaar ervaring
  • Zelfwerkend patroon
  • Persoonlijk contact vanaf aanvraag tot facturatie
  • Mooie reviews

PANELEN

De Nylofor F panelen zijn 2500 mm breed en zijn beschikbaar in meerdere hoogtes: 630 tot 2430 mm. De panelen zijn voorzien van prikkels van 30 mm aan één zijde, naar boven of naar onder te plaatsen. De maasgrootte is 200 x 50 mm.
De draden zijn extra zwaar:
– Horizontale draden: 15 x 6 mm
– Verticale draden: 5 mm.

AANBEVOLEN PALEN

Paal Nylofor

square-post

De panelen worden op de voorzijde van de palen bevestigd met klemmen en veiligheidsbouten. De palen zijn van gelaste buis (60 x 60 mm) voorzien van inserts voor de bevestiging van de panelen. Een kunststofdop sluit de bovenkant van de paal af.

Bekafix

Bekafix

De panelen worden zijdelings aan de palen bevestigd d.m.v. speciale klemmen: geplastificeerde metalen veiligheidsklemmen. De veiligheid kan worden versterkt door een veiligheidsbout in de metalen klem te bevestigen. De palen zijn uit gelaste buis in H-vorm (70 x 44 mm) en voorzien van een kunststof afsluitdop.

Bekafix Ultra

Bekafix Ultra

Voor medium of hoge veiligheidstoepassingen worden Bekafix Ultra palen aanbevolen. Zijdelingse bevestiging van de panelen d.m.v. specifieke metalen veiligheidsbevestigingsklemmen met slotbout en afbreekmoer. Gelaste palen (70 x 44 mm) in H-profiel met uitsparingen voor het bevestigen van de panelen. Voorzien van een kunststof afsluitdop.

UNILOX

Unilox Betafence

Kies voor UniLox, de universele metalen afrasteringspaal die is ontworpen om zich aan te passen aan elke situatie. Zijn universele installatiemethode en compatibiliteit met meerdere panelen zullen u overtuigen.

POORTEN

Het Nylofor F-systeem is helemaal af en veilig met hoogtechnologische poorten type Nylofor of Robusta: enkele en dubbele draai- of schuifpoorten.

BEDEKKINGSPROCÉDÉ & KLEUR

Bedekkingsprocédé
De panelen zijn vervaardigd uit verzinkte draden. Een adhesielaag wordt aangebracht voor een perfecte hechting met de polyesterlaag (min. 100 microns). De palen zijn in- en uitwendig verzinkt, (min. laagdikte 275 g/m2 – beide zijden samen) volgens Euronorm 10346. Daarna wordt een adhesielaag aangebracht en worden ze geplastificeerd (min. 60 microns).
Bekafix Ultra palen zijn Magnelis in- en uitwendig verzinkt (min. 310 g/m², beide zijden gecombineerd) en polyester geplastificeerd (min.100 microns)

Kleur

  • Groen RAL 6005
  • Antraciet RAL 7016
  • Andere kleuren: op aanvraag

Vraag vandaag nog uw offerte aan bij Muys Afsluitingen
en maak uw project compleet met onze hoogwaardige service

Ontdek hoe Muys Afsluitingen u kan helpen bij het realiseren van uw afsluitingsproject.

error: Inhoud is beschermd!