Staalmat afsluiting

Securifor 2D

Extra Productinformatie

2D
PVC

Beveiligingsindex:

Kleuropties:

Securifor 2D

Panelen met kleine mazen, dubbele draden voor een hoge veiligheidsgraad
Het Securifor® 2D systeem is een unieke afrastering die hoge stevigheid en veiligheid combineert met een esthetisch design.

– Veilig
– Vandalismebestendig
– Discreet
– Duurzaam
– Totaal afrasteringssysteem

Waarom Muys kiezen?

  • Meer dan 27 jaar ervaring
  • Zelfwerkend patroon
  • Persoonlijk contact vanaf aanvraag tot facturatie
  • Mooie reviews

PANELEN

Maasgrootte: 12,7 mm x 76,2 mm (H x B), gelast op elke intersectie.
Horizontale draaddiameter: 4 mm om de 12,7 mm aan de buitenzijde van het paneel, bijkomende horizontale draden van 4 mm om de 152,4 mm aan de binnenzijde van het paneel.
Verticale draaddiameter van Securifor 2D: 6 mm.

Lassterkte:

  • 50% van de minimale treksterkte van de draad
  • Treksterkte Min. 400 N/mm²

AANBEVOLEN PALEN

Securifor palen

security-post

80 x 60 x 2.5 mm of 120 x 60 x 3,0 mm (afhankelijk van de paallengte) met specifieke bevestigingsklemmen. De panelen worden bevestigd op de Securiforpalen met specifieke metalen bevestigingsklemmen met one way laagbolkopschroef met kruisgleuf M8 x 40. De palen zijn voorzien van 1 rij inserts voor frontale bevestiging van twee panelen in rechte lijn. Hoekpaal met 1 rij inserts op twee aanliggende zijden voor de plaatsing van 2 panelen in een hoek.  Specifieke rechthoekige palen in combinatie met afdeklatten: op aanvraag.

Bekafix Ultra

Bekafix Ultra

Zijdelijke bevestiging van de panelen d.m.v. specifieke metalen veiligheidsbevestigingsklemmen (spinklem met slotbout M6 x 50 mm en afbreekmoer). Gelaste palen (70 x 44 mm) in H-profiel met uitsparingen voor het bevestigen van de panelen. Voorzien van een kunststof afdekdop.

Bekasecure

Bekasecure-betafence

De Bekasecure palen hebben een uniek design en zijn vervaardigd uit staal met hoge treksterkte en garanderen een superieure beveiliging, een bijzondere stevigheid en maximaal installatiegemak.  De palen zijn voorzien van een dubbele rij sleufgaten 10 x 20 mm voor de bevestiging van de panelen en de afdeklatten d.m.v. specifieke inox slotbouten. Het open profiel van de Bekasecure paal laat toe dat elektrische kabels of optische vezels op voorhand in het paalprofiel kunnen worden voorzien en wordt afgedicht met een specifieke metalen afdekkap. Profiel Bekasecurepaal: 140 x 135 x 4,00 mm (tot 6 m afrasteringshoogte)

UNILOX

Unilox Betafence

Kies voor UniLox, de universele metalen afrasteringspaal die is ontworpen om zich aan te passen aan elke situatie. Zijn universele installatiemethode en compatibiliteit met meerdere panelen zullen u overtuigen.

BEDEKKINGSPROCÉDÉ & KLEUR

Bedekkingprocédé

De panelen zijn vervaardigd uit verzinkte draden. Vervolgens wordt een adhesielaag aangebracht voor een perfecte hechting met de polyester eindlaag (min. 100 micron).
De rechthoekige palen zijn polyester gecoat op verzinkt volgens Euronorm 10346 (min. 60 micron).
De Bekasecure palen zijn vuurverzinkt en polyester gecoat (min.60 micron)
Bekafix Ultra palen zijn Magnelis in- en uitwendig verzinkt (min. 310 g/m², beide zijden gecombineerd) en polyester geplastificeerd (min.100 microns)

Kleur

  • Groen RAL 6005
  • Andere kleuren zijn op aanvraag.

Vraag vandaag nog uw offerte aan bij Muys Afsluitingen
en maak uw project compleet met onze hoogwaardige service

Ontdek hoe Muys Afsluitingen u kan helpen bij het realiseren van uw afsluitingsproject.

error: Inhoud is beschermd!