Staalmat afsluiting

Securifor 4D

Extra Productinformatie

PVC

Beveiligingsindex:

Kleuropties:

Securifor 4D

Draadpanelen voor een veilige afbakening
Wat het Securifor® 4D-systeem zo uniek maakt, zijn de horizontale alternerende draden, die aan het paneel een bijzondere stevigheid verlenen voor hoge veiligheidsomgevingen waar detectie en toezicht vereist zijn.

– Uiterst stevig
– Vandalismebestendig
– Discreet

Waarom Muys kiezen?

  • Meer dan 27 jaar ervaring
  • Zelfwerkend patroon
  • Persoonlijk contact vanaf aanvraag tot facturatie
  • Mooie reviews

PANELEN

Maaspatroon (H x B)
Securifor 4D gebruikt een standaard maasgrootte van 12,7 x 76,2 mm, met de standaard draaddiameter van 4 mm.
Securifor 4D – 1/1: elke horizontale draad is alternerend van voor naar achter.

AANBEVOLEN PALEN

Securifor palen

security-post

80 x 60 x 2,5 mm of 120 x 60 x 3,0 mm (afhankelijk van de paallengte). Elke paal heeft een rij met M8 inserts. De panelen worden bevestigd met specifieke klemmen of afdeklatten over de volledige lengte en met veiligheidsbouten.

Bekafix Ultra

Bekafix Ultra

Zijdelingse bevestiging van de panelen, met speciale metalen veiligheidsklemmen (spinklem met slotbout M6 x 50 mm en afbreekmoer). Gelaste H-vormige buispalen (70 x 44 mm) met uitsparingen om de panelen te plaatsen en te bevestigen. De palen worden afgedekt met een plastic paaldop.

Bekasecure

Bekasecure-betafence

Hun uniek ontwerp en staal met hoge treksterkte maken van de Bekasecure-palen het neusje van de zalm op het vlak van veiligheid, onbuigzaamheid en installatiegemak. De palen worden geleverd met een dubbele rij sleufgaten van 10 x 20 mm, het paneel is beveiligd met een ononderbroken afdeklat en speciale veiligheidsbouten in roestvrij staal. Het open profiel van de paal maakt het mogelijk om elektrische kabels op optische vezelkabels te integreren; de paal wordt afgesloten met een speciale metalen paaldop. Paalprofiel : 140 x 135 x 4,00 mm

UNILOX

Unilox Betafence

Kies voor UniLox, de universele metalen afrasteringspaal die is ontworpen om zich aan te passen aan elke situatie. Zijn universele installatiemethode en compatibiliteit met meerdere panelen zullen u overtuigen.

BEDEKKINGSPROCÉDÉ

Bedekkingsprocédé

De panelen zijn vervaardigd uit gegalvaniseerde draden. Die zijn behandeld met een speciale adhesielaag voor een perfecte hechting met de polyestereindlaag (min. 100 micron).
De rechthoekige palen zijn in- en uitwendig verzinkt (min.laagdikte 275 g/m²), beide zijden gecombineerd, volgens Euronorm 10346.  Daarna wordt een adhesielaag aangebracht en worden ze geplastificeerd (polyester – min.60 microns)/
De Bekasecure palen zijn vuurverzinkt en polyester gecoat (min.60 micron).
Bekafix Ultra palen zijn Magnelis in- en uitwendig verzinkt (min. 310 g/m², beide zijden gecombineerd) en polyester geplastificeerd (min.100 microns)

Kleur

  • Groen RAL 6005
  • Andere kleuren op aanvraag

Vraag vandaag nog uw offerte aan bij Muys Afsluitingen
en maak uw project compleet met onze hoogwaardige service

Ontdek hoe Muys Afsluitingen u kan helpen bij het realiseren van uw afsluitingsproject.

error: Inhoud is beschermd!