Staalmat afsluiting

Securifor

Extra Productinformatie

PVC

Beveiligingsindex:

Kleuropties:

Securifor

Dé hoge veiligheidsafsluiting
Het Securifor® systeem is een totaalsysteem bestaande uit zware hoge veiligheidspanelen met een anti-klim rechthoekige maas en kunnen gecombineerd worden met drie types palen.

– Vandalismebestendig
– Veilig en discreet
– Goede doorkijkbaarheid
– Duurzaam

Waarom Muys kiezen?

  • Meer dan 27 jaar ervaring
  • Zelfwerkend patroon
  • Persoonlijk contact vanaf aanvraag tot facturatie
  • Mooie reviews

PANELEN

Een hoge veiligheidsafsluiting bestaande uit Securifor panelen zijn van zwaar gelast veiligheidsgaas gemaakt, met een breedte van 2518,6 mm. Meerdere Securifor panelen kunnen boven elkaar geplaatst worden. Panelen zijn echter ook verkrijgbaar in 1 stuk tot een hoogte van 6,0 m.  Voor een maximale veiligheid zijn de mazen: 12,7 x 76,2 mm (HxB).  De extra zware draaddiameter (4 mm) van Securifor garandeert extra veiligheid.  Securifor beantwoordt aan de standaardnormen in diverse Europese landen. Sterkte van de las is minimum 50 % van de staalsterkte op elke las. Testen, uitgevoerd door gespecialiseerde politie-eenheden, bewezen een vertragingsfactor die 40 x groter was dan voor andere afrasteringssystemen – een belangrijke vereiste om potentiële ontsnappingen te verhinderen.  De bovenrand van de Securifor panelen moet worden verstevigd met een geplastificeerd, metalen U-profiel: 35 x 13 x 2420 mm, te bevestigen met bouten of een vast te klikken aluminium, geplastificeerd U-profiel 31 x 30 x 2420 mm.

Meer informatie over een Securifor afsluiting kunt u vinden in de bijhorende productbrochure.

AANBEVOLEN PALEN

Securifor palen

security-post

Paal met 1 rij inserts voor de frontale bevestiging van twee panelen in rechte lijn d.m.v. een specifieke metalen bevestigingsstuk met een one-way laagbolkopschroef met kruisgleuf M8 x 40. Hoekpaal met 1 rij inserts op twee aanliggende zijden voor de plaatsing van twee panelen in een hoek. Profiel tussen-, eind- en hoek­palen: 80 x 60 x 2,5 mm (tot 3,7 m hoogte) en 120 x 60 x 3,00 mm (hoogte 4,8 m). Specifieke recht­hoekige palen in combinatie met afdeklatten: op aanvraag

Bekafix Ultra

Bekafix Ultra

Zijdelijke bevestiging van de panelen d.m.v. specifieke metalen veiligheidsbevestigingsklemmen (spinklem met slotbout M6 x 50 mm en afbreekmoer). Gelaste palen (70 x 44 mm) in H-profiel met uitspa­ringen voor het bevestigen van de panelen. Voorzien van een kunststof afdekdop.

Bekasecure

Bekasecure-betafence

De Bekasecure palen hebben een uniek design en zijn vervaardigd uit staal met hoge treksterkte en garan­deren een superieure beveiliging, een bijzondere stevig­heid en maximaal installatiegemak. De palen zijn voorzien van een dubbele rij sleufgaten 10 x 20 mm voor de bevestiging van de panelen en de afdeklatten d.m.v. specifieke inox slotbouten. Het open profiel van de Bekasecure paal laat toe dat elektrische kabels of optische vezels op voorhand in het paalprofiel kunnen worden voorzien en wordt afgedicht met een specifieke metalen afdekkap. Profiel Bekasecurepaal: 140 x 135 x 4,00 mm (tot 6 m afrasteringshoogte).

UNILOX

Unilox Betafence

Kies voor UniLox, de universele metalen afrasteringspaal die is ontworpen om zich aan te passen aan elke situatie. Zijn universele installatiemethode en compatibiliteit met meerdere panelen zullen u overtuigen.

POORTEN

Het Securifor hoge veiligheid systeem voorziet ook bijhorende poorten (draai- of schuifpoorten) die voorzien zijn van dezelfde veiligheidspanelen als de afrastering.

BEDEKKINGSPROCÉDÉ & KLEUR

Bedekkingsprocédé

De Securifor panelen zijn vervaardigd uit verzinkte draden. Vervolgens wordt een adhesielaag aangebracht voor een perfecte hechting met de polyestereindlaag van min. 100 microns. Ze zijn eveneens beschikbaar in Zincalu Super coating (95% zink, 5% aluminium). De rechthoekige palen zijn in- en uitwendig verzinkt (min.laagdikte 275 g/m², beide zijden gecombineerd) volgens Euronorm 10346.  Daarna wordt een adhesielaag aangebracht en wodrden ze geplastificeerd (polyester – min.60 microns).  De Bekasecure palen zijn vuurverzinkt en geplastificeerd (polyester-min.60microns).
Bekafix Ultra palen zijn Magnelis in- en uitwendig verzinkt (min. 310 g/m², beide zijden gecombineerd) en polyester geplastificeerd (min.100 microns)

Kleur

  • Groen RAL 6005
  • Uitvoering in Zincalu Super
  • Andere kleuren: beschikbaar op aanvraag

EXTRA BEVEILIGING: SECURIFOR DOUBLE SKIN PANELEN

De Securifor Double Skin panelen garanderen een verhoogde veiligheid en een maximale vertragingsfactor. Ze zijn te verkrijgen in 2 uitvoeringen :

  • twee panelen Securifor die 90° t.o.v. elkaar gelast zijn of
  • een bijkomend paneel wordt 90° gedraaid en bevestigd op het 1e Securifor paneel tussen de palen. Het 2e paneel wordt mechanisch bevestigd met een rivetsysteem.

UNILOX

Unilox Betafence

Kies voor UniLox, de universele metalen afrasteringspaal die is ontworpen om zich aan te passen aan elke situatie. Zijn universele installatiemethode en compatibiliteit met meerdere panelen zullen u overtuigen.

Heeft u een specifieke opdracht in gedachten? Een project rond gebouwen, in de bouw of geheel iets anders? Aarzel dan niet en neem contact met ons op via het Betafence contactformulier.

Vraag vandaag nog uw offerte aan bij Muys Afsluitingen
en maak uw project compleet met onze hoogwaardige service

Ontdek hoe Muys Afsluitingen u kan helpen bij het realiseren van uw afsluitingsproject.

error: Inhoud is beschermd!