Staalmat afsluiting

Zenturo Classic

Extra Productinformatie

PVC

Beveiligingsindex:

Kleuropties:

Zenturo Classic

Eigentijdse moderne tuinafscheiding en personaliseerbaar
Zenturo® Classic is een professionele, ‘all in one’ en universele oplossing voor talloze hedendaagse afrasterings- en decoratieve toepassingen. Word co-designer van je eigen afrastering.

– Multitoepasbaar
– Innovatief design
– Eenvoudige installatie
– Kwaliteit

Waarom Muys kiezen?

  • Meer dan 27 jaar ervaring
  • Zelfwerkend patroon
  • Persoonlijk contact vanaf aanvraag tot facturatie
  • Mooie reviews

PANELEN

De Zenturo Classic panelen zijn vlakke panelen met een originele combinatie van 3 verschillende maasgroottes. De horizontale, alternerende draden bieden het paneel een extra stevigheid.
De panelen hebben een breedte van 2005 mm en zijn beschikbaar in diverse hoogtes, van 655 tot 2005 mm
Maasgroottes: 100×100, 100×50 en 50×50 mm.
Horizontale draaddiameter bedraagt 5,00 mm en de verticale draaddiameter 4,15 mm.

AANBEVOLEN PALEN

Bekaclip paal voor residentiële panelen

residential-post

Zenturo Classic panelen kunnen worden geïnstalleerd met de metalen Bekaclippalen. Deze palen zijn te monteren met de standaard Bekafor toebehoren.

Bekafix

Bekafix

Zenturo Classic panelen worden zijdelings op de palen bevestigd en vastgezet met vandaalbestendige metalen veiligheidsbevestigingsklemmen. De H-geprofileerde gelaste palen (70 x 44 mm) zijn gegalvaniseerd, PES gecoat en geleverd met een polyamide dop en toebehoren.

POORTEN

Het Zenturo systeem is helemaal af en veilig met de enkele Zenturo Super draaipoorten.

BEDEKKINGSPROCÉDÉ

De panelen zijn gefabriceerd uit verzinkt draad, een adhesielaag wordt voorzien voor een perfecte hechting met de polyester eindlaag (min.100 microns).De palen zijn in- en uitwendig verzinkt (min.laagdikte 275 g/m., beide zijden gecombineerd) volgens Euronorm 10346. Daarna wordt een adhesielaag aangebracht en polyester geplastificeerd (min.60 microns).

PANEELVULLINGEN

Het Zenturo Classic paneel kan worden gepersonaliseerd met verschillende unieke en eigentijdse invullingen. Gebruik aangepaste paaldiameters indien u Zenturo Classic volledig vult met strips.

Pixels
De Zenturo Pixels zijn in de massa gekleurde, polypropyleen stukken, perfect afgestemd op de maasafmetingen van de Zenturo Classic panelen en dus beschikbaar in 3 afmetingen 100 x 100 mm /100 x 50 mm / 50 x 50 mm. De Pixels zijn inklikbaar op de horizontale en verticale draden van het paneel. Zo maakt u eigen patronen of teksten en creëert u een zeer persoonlijke afrastering. De pixels zijn beschikbaar in antraciet grijs.

Flexo Strips
Het Zenturo Classic paneel kan eveneens gepersonaliseerd worden met Flexo Strips. Beschikbaar in rollen van 50 m (te knippen op lengte), 2 breedtes (voor de mazen van 50 en 100 mm). De Flexo Strip kan horizontaal en/of verticaal geweven worden in het Zenturo Classic paneel.

Vraag vandaag nog uw offerte aan bij Muys Afsluitingen
en maak uw project compleet met onze hoogwaardige service

Ontdek hoe Muys Afsluitingen u kan helpen bij het realiseren van uw afsluitingsproject.

error: Inhoud is beschermd!